Vi rekryterar!

Vi söker dig som har tillräckligt mycket kunskap och erfarenhet för att axla ansvaret för att administrera affären Systembolaget. Alltså en administratör/controller av guds nåde.

Om uppdraget

Som administratör/controller har du ett övergripande administrativt ansvar som genomsyrar allt vi gör. Du skapar lättöverskådliga system som är korrekta och åtkomliga för alla kollegor. Du ser till att alla processer, ledtider och deadlines hålls mellan leverantör, logistik och Systembolaget/slutkund. Utöver det arbetar du med att få fram relevanta nyckeltal och statistik. Likaså övergripande administration som rapporteringar, tillsyn och övrigt som dyker upp längs vägen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter omfattar bland annat:

  • Administrativt ansvar för Systembolaget (offerthantering, varuinformation, etiketter etc)
  • Artikel- och prisadministration – nya och befintliga artiklar, uppdatering hemsida, uppdatera prislista och även i affärssystem bl.a. fortnox, validoo etc
  • Analys av Systembolagets ranking/data och försäljningsstatistik
  • Kommunikation med producenter om frågor som rör Systembolaget, bl.a. hållbarhet och kartläggning.
  • Du har tät dialog med logistik angående orderläggning, prognoser och nya order till producent.

Vem är du?

Du har mycket god förståelse och insyn i hur Systembolaget fungerar. Du har minst ett par års erfarenhet av kvalificerat arbete som administratör/assistent/controller/inköp inom dryckesbranschen.
Goda kunskaper i tal/skrift i svenska och engelska och van användare av olika affärsprogram (ex. fortnox, visma, validoo, office)

Du har en grundutbildning med minst gymnasium, gärna med påbyggnad högskolestudier och genom arbetslivserfarenhet tillförskaffat dig kunskaper och erfarenheter som är relevanta.

Vi är ett bolag med lite växtvärk och väldigt goda framtidsutsikter. Vi förespråkar god stämning, högt i tak och mycket passion. Främst när det kommer till vin! Vi söker dig som vill vara med på vår tillväxtresa och vara med att fortsätta bygga vår organisation.

Goda anställningsvillkor och övriga förmåner.

Är du intresserad och vill veta mer?

Skicka ditt CV och ett personligt brev till rekrytering@pompette.se

Intervjuer kommer ske löpande.