Info kommer!
20 olika äppelsorter (Domaines, Bisquet, Rambeau med flera)
Äpplen från 50 års gamla äppelträd i byn Friardel i Normandie. Äpplen handskördas och jäses med Keeving-metoden som tillåter en naturlig kontroll över jäsningen och resulterar i cider med restsötma. Cidern får vila i 18 månader på jästfällningen innan buteljeringen.
12 olika äppelsorter (Domaines, Bisquet, Rambeau med flera)
Äpplen från äppelträd planterade 1996 i byn La Folletière-Abenon i Normandie. Äpplen handskördas och jäses med Keeving-metoden som tillåter en naturlig kontroll över jäsningen och resulterar i cider med restsötma. Cidern får vila i 18 månader på jästfällningen innan buteljeringen.
Vill du få information när det händer något kul, som provningar eller lansering av viner och vinlådor på Systembolaget?
POMPETTE
Erstagatan 19
116 36 Stockholm
hej@pompette.se
@pompette_dryckeshandel
Robert Andersson
+46(0)70 238 71 18
robert@pompette.se
Tom Telégin
+46(0)73 655 16 48
tom@pompette.se
Fredrik Iveskär
+46(0)70 991 10 99
fredrik@pompette.se
Giacomo Colombo
+46(0)70 544 10 99
giacomo@pompette.se